avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat de inmatriculare retinut pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat de inmatriculare retinut pentru netranscriere autoturism

Buna ziua.Am cumparat o masina in februarie.Ieri am parcat in fata magazinului meu,am oprit masina si am cautat ceva in masina.Dupa 10-15 secunde,a aparut o masina a politiei rutiere langa mine.Vazand ca sunt cu masina inmatriculata in alt judet mi-a cerut actele.Nu aveam actele la mine in afara de certificatul de inmatriculare pe care l-am prezentat.Politistul mi-a adus la cunostinta ca imi da o amenda pentru netranscriere cu retinerea talonului si unul pentru ca am uitat actele acasa.Mi-a completat pv. pe care nu am semnat.Mentionez ca pe talon era trecut data instrainarii.
Intrebarile mele sunt urmatorele:
-daca politistul m-a controlat legal fiind ca nu eram oprit in circulatie de catre ei fiind in parcare cu motorul oprit?
-daca nu am prezentat contact de vanzare-cumparare ii permite legea sa retina talonul?
-instrainare este = vanzare?
-cum sa procedez sa depun plangere la politie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters128789 , utilizator 22:18, 22 Aprilie 2012
depuneti plangere la instanta
Si ce va reclama in plangere?:hm:
Ca politistul ia cerut actele la control sau ca, actele nu erau in regula?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca incheiata pe numele noului proprietar in cazul schimbarii proprietarului Pop Izabela Pop Izabela Dat fiind preturile prohibitive practicate de societatile de asigurari pentru proprietarii de autoturisme cu varsta sub 25 ani am decis sa transcriu masina pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2022 am cumparat un audi a 8 cu acte valabile ... Fane_sinaia@yahoo.com Fane_sinaia@yahoo.com Buna ziua, IN ANUL 2022 AM CUMPARAT UN AUDI A 8 CU ACTE VALABILE MI-A OFERIT SI FISCALUL IAR ACUM O LUNA M-A OPRIT POLITIA SI MI SA RETINUT TALONUL MASINII ... (vezi toată discuția)
Legi noi = probleme noi timbrul de mediu LGLro LGLro Buna seara, [b]Poveste mea[/b]: Am cumpărat in aprilie 2012 un autovehicul înmatriculat în Brăila (eu sunt din București) , am încheiat un ... (vezi toată discuția)