avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate gradul III
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate gradul III

buna ziua
un amic bolnav de hiv b2 are dreptul la pensie de grad 3 conform deciziei medicale. CARE ESTE ACEASTA SUMA? a depus dosarul de 2 luni si tot i se spune ca este in lucru, ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:07, 29 Aprilie 2012
1. Emiterea deciziilor de pensionare intarzie de obicei mai mult de 45 de zile cat spune Legea 263/2010.

2. Sa mearga la Casa de Pensii si sa intrebe in se stadiu mai este dosarul respectiv sau sa faca o sesizare la CNPP (merge si prin e-mail).
multumesc de raspuns. Scuze "cnpp"? ce inseamna ?
CNPP = Casa Nationala de Pensii Publice (fostul CNPAS = Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Normele de aplicare a legii nr. 263/2010 olarasu ileana olarasu ileana Am depus cu 03 ian.2011 dosar pentru pensie anticipata partial.Pe 28 ian.2011 am fost si m-am interesat in ce stadiu este lucrarea dosarului si de la Of.de ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei handsu handsu Exista vreun termen in care trebuie platita pensia pentru limita de varsta . Un cunoscut a depus dosarul complet ,dar nici in a treia luna nu a primit pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Adi93 Adi93 Buna ziua.Am urmatoarea problema si as dori raspunsuri din partea dumneavoastra. Tatal meu a decedat in urma cu 1 saptamana la varsta de 43 ani.Lucra la ... (vezi toată discuția)