avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se poate inmatricula un autoturism second hand, fara ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se poate inmatricula un autoturism second hand, fara sa platim taxa de prima inmatriculare?

Am un autoturism second hand si vreau sa-l inmatriculez in Romania. Se poate inmatricula fara a se plati taxa de prima inmatriculare?
Daca da, rog sa-mi spuneti pasii de urmat.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:05, 23 Aprilie 2012
In situatia in care solicitantul se incadreaza si beneficiaza de facilitatea scutirii de la plata taxei,urmeaza sa demarati procedura de inmatriculare autoturism,iar autoritatile in drept ,
dupa analiza documentelor justificative,vor dispune masuri in consecinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de inmatriculare persoana cu handicap Capone18 Capone18 Salut, Am si eu o problema. As dori sa achizitionez o masina neinmatriculata in Romania si ca sa nu mai platesc taxa de mediu(care mi se pare o prostie) vreau ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap black_katta black_katta Tatal meu are gradul 2 de handicap (piciorul stang amputat de deasupra genunchiului). As dori sa stiu care sunt sansele sa poata inmatricula (fara a plati ... (vezi toată discuția)
Se platea taxa auto in 2007 sau nu vernica vernica Buna ziua, Am achizitionat un autoturism inmatriculat prima data in Romania in anul 2005. In anul 2007 a fost vandut si inmatriculat de al doilea ... (vezi toată discuția)