avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate cu asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate cu asociat unic

intr-o societate cu asociat unic, conform noii ordonante, poate asociatul ceda partile sale sociale unui alt asociat care sa devina asociat unic, in acest fel primul asociat iesind din societate?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: caprice , utilizator 11:27, 24 Aprilie 2012
Cesiunea de parti sociale a ramas supusa acelorași formalitati. Asociatul unic poate ceda partile sale sociale catre o alta persoana, procedura fiind impartita in doua etape: publicare in MO si inregistrare ONRC.
imi permit sa va contrazic, nu se mai opereaa in doua etape, deja de 2-3 saptamani. s-a revenit la vehile proceduri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale srl cosmin8917 cosmin8917 Buna ziua, Am doua societati cu raspundere limitata si trebuie sa rezolv urmatoarele probleme: 1. La societatea 1 sunt asociat unic si am cedat o parte din ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale_acte obligatorii? nicoleta_85 nicoleta_85 la o cesiune de parti sociale este necesara si intocmirea unui [b]act aditional la actul constitutiv[/b]? in conditiile in care se face contract de cesiune, ... (vezi toată discuția)
Cesiune srl cosmin8917 cosmin8917 Buna seara, Am doua societati cu raspundere limitata si trebuie sa rezolv urmatoarele probleme: 1. La societatea 1 sunt asociat unic si am cedat o parte ... (vezi toată discuția)