avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA casa de marcat
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

casa de marcat

Buna ziua ! O persoana fizica autorizata cu cod CAEN 0113, cultivare legume, are obligatia sa detina casa de marcat? Produsele obtinute se vand in perioada mai-nov ale anului, se vand en-gross .
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:21, 23 Aprilie 2012
In cazul descris de dumneavoastra nu va trebuie casa de marcat. Veti vinde cu factura si chitanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru case de marcat pfa paulnemes paulnemes Buna ziua. Sunt o PFA cu activitatea principala 0113 cultivarea legumelor si a pepenilor, a radacinoaselor si a tuberculilor. Pentru a lucra cu o casa de ... (vezi toată discuția)
Pentru a vinde legume dintr-o sera este suficient sa ai doar certificat de producator? ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa imi construiesc o sera de legume de mici dimensiuni (320mp), in curtea proprie, la tara. Am cateva intrebari: - proprietatea (casa ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau bon fiscal si factura fiscala sweet sweet Buna ziua.lucrez la un magazin de scule si unelte de uz gospodaresc.as vrea sa stiu in ce situatii clientii pot cere ,pe langa bonul fiscal , si factura ... (vezi toată discuția)