avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Coduri CAEN pentru case de marcat PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Coduri CAEN pentru case de marcat PFA

Buna ziua.

Sunt o PFA cu activitatea principala 0113 cultivarea legumelor si a pepenilor, a radacinoaselor si a tuberculilor. Pentru a lucra cu o casa de marcat, trebuie sa adaug un alt cod CAEN, adica 4621 Comert cu ridicata al cerealelor, semintelor, furajelor si tutunului neprelucrat 4621? Pentru eventualitatea vanzarii legumelor si cerealelor in piete sau direct de acasa.
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2018
paulnemes, utilizator
Cel mai recent răspuns: paulnemes , utilizator 11:47, 14 Iunie 2018
Comert cu ridicata/de gros - activitatea desfasurata de comerciantii care cumpara produse in cantitati mari in scopul revanzarii acestora in cantitati mai mici altor comercianti sau utilizatori profesionali si colectivi. Vindeti pe baza de factura si numai catre alte firme.
Comert cu amanuntul/de detail - activitatea desfasurata de comerciantii care vand produse, de regula, direct consumatorilor pentru uzul personal al acestora si doar aici folositi casa de marcat.
Daca doriti sa le faceti pe amandoua, va trebui sa aveti pe langa codul caen de la activitatea principala 0113 care va permite doar comertul cu ridicata si codul caen.4721 pentru comert cu amanuntul .
4721 este pentru magazine specializate. Dar eu nu detin un magazin. Ce fac astfel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa ferma legumicola scorus69 scorus69 Buna ziua va rog daca puteti sa mi raspunde ti vreau sa infiintez un PFA pentru ferma legume in urma careia primesc fonduri europene ce coduri caen ... (vezi toată discuția)
Obiect de activitate societate comerciala marinb marinb Buna ziua, As avea si eu unele intrebari in legatura cu obiectul de activitate al unei societati comerciale. Eu doresc sa-mi infiintez un S.R.L. avand ... (vezi toată discuția)
Caen pui de o zi si furaje livius_sv livius_sv Va rog sa-mi spuneti la ce CAEN pot incadra activitatea de vanzare catre populatie a puilor de gaina de o zi, de asemenea vanzarea catre populatie a furajelor ... (vezi toată discuția)