avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren chitanta de mana cu martori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren chitanta de mana cu martori

Buna ziua,

Apelez din nou la ajutor in forum avnd urmatoare situatie la care as avea nevoie de indrumare. In urma cu aprox 15 ani bunicul meu a instrainat un teren de 2000 mp doar printr-o chitanta de mana unde este specificat ca s-a achitat suma solicitata si ca au fost prezenti si doi martori. Cei care au cumparat in felul acesta au posesie utila de atunci. Se mai poate recupera acel teren?
Multumesc frumos pt orice raspuns!
Vanzarea terenului nu este valabila pentru ca nu este realizata prin act autentic. Cel mult cumparatorii respectivi va pot actiona in instanta pentru a se pronunta o hotarare care sa tina loc de act de vanzare-cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana din 1960 gigelas gigelas Buna ziua, Pentru o bucata de 276 mp. teren lipit de curtea casei batranesti,exista o chitanta de mana din 1960,prin care bunica mea a cumparat aceasta ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte de proprietate pentru casa si teren cumparate cu, chitanta de mana ramo80 ramo80 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati care este calea de urmat pentru a obtine actele de proprietate, in situatia urmatoare: Socrii mei au cumparat in urma cu ... (vezi toată discuția)
Am vreo sansa sa castig procesul? Andreea Andrei Andreea Andrei Buna ziua, Anul trecut bunicii mei au murit si in urma succesiunii(care s-a facut la notar) mama mea a primit un teren. Cand am fost sa revendicam terenul am ... (vezi toată discuția)