avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat. Caut alt loc de munca, dar nu vreau sa-l ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat. Caut alt loc de munca, dar nu vreau sa-l pierd pe actualul

Buna ziua. Recent m-am gandit sa vad ce se intampla si in curtea altui angajator, fiind momentan angajat intr-o institutie. As vrea sa stiu daca se poate sa-mi iau concediu fara plata pentru o perioada la actualul angajator si sa merg la celalalt. Practic as face trecerea de la public la privat, cu diferenta ca as avea o "rezerva".

Exista restrictii in a face asta? Exista vreo alta modalitate de a suspenda relatiile de munca pentru a merge in alta parte la munca?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 15 Martie 2013
pai la privat as fi pe cu totul alta functie deci se poate?
Daca sunteti pe alta functie care nu este in legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public , atunci este posibil cumulul de functii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcționar public; suspendare/cfp lcatalina lcatalina Bună ziua, Sunt funcționar public și doresc să mă suspend pentru o perioadă de 1 an. Am găsit o alternativă și doresc să încerc, dar, dacă ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cim cu acordul partilor DanV99 DanV99 Buna ziua! Exista o perioada maxima privind suspendarea CIM cu acordul părților? In speța, am CM suspendat de 2 ani (instituție publica). As dori sa ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Ristina Ristina Cat concediu fara plata pot lua intr-un an ? Daca as dori un concediu fara plata pentru odihna, ingrijirea sanatatii, se poate numai cu o cerere catre ... (vezi toată discuția)