avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se pot conexa aceste doua dosare penale?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se pot conexa aceste doua dosare penale?

Daca eu am depus plangere penala lucratorilor din Sectia 1 Politie, din Bucuresti, iar ei dupa ce m-au incatusat dupa strada(fara, mandat, sau absolut ceva care sa le permita legal sa ma incatuseze), sub motivatia ca am o reclamatie la apelul 112, m-au dus la sectie, si cca o ora, mi-au administrat lovituri cu pumnii si picioarele, scuipaturi (scz de expresie), inzurii, etc...In urma la toate acestea am depus si eu Plangere Penala, la Parchet, iar acum eu sunt chemat la parchet, si as dorii sa ma indrumati ce sa fac in a cere COMASAREA DOSARELOR, SAU DACA ESTE LEGAL SA SOLICIT PROCURORULUI, care ma ancheteza pe mine pentru INFRACTIUNEA DE ULTRAJ, SA COMASEZE aceasta lucrare cu DOSARUL MEU - Plangerea Penala in baza art. 266 alin 2. C.pen ; art 22 alin 2 din Constitutia Romaniei ; art 68 alin.1 C. pr.pen ; - inceperea urmaririi penale impotriva persoanelor vinovate de savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 276 C.Pen in concurs ideal cu infractiunile prevazute si pedepsite de art. 182 si 183 C.Pen;
- totodata, in temeiul art. 189 C.pr.pen. + Certificat Medico-legal
Nu cred ca se va face conexarea dosarelor dar aveti dreptul de a cere.
Nu se poate face conexarea dosarelor,deoarece dvs in cele doua dosare aveti calitati diferite adica o data faptuitor si in cel de al doilea reclamant.Dosarele privesc fapte diferite si nu o infractiune cu acelasi autor.
In situatia data, nu se pot conexa dosarele penale.
Va multumesc respectos....Am inteles...Cu certitudine o voi face...
Nu se pot conexa in acest moment, dupa cum mi-a precizat d-na procuror astazi, dar in viitorul apropiat ( dupa ancheta se pot conexa. mai exact la primul termen de judecata)...Va multumesc respectos ptr raspuns, si nu in ultimul rand pentru timpul acordat...Multa sanatate va doresc !

Alte discuții în legătură

Plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 ncpp) solutionata diana_fed diana_fed Buna seara, In 2012, am locuit timp de 3 luni intr-un apartament inchiriat, iar in una din camere locuiau 2 tineri casatoriti. Mentionez ca atat eu cat si cei ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca s.g.p. Jhonyx81 Jhonyx81 Bună seara!în urma acestei decizii judecătorești 10.04.2024 Ora estimata: 10:00 Complet: CPF 2 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza ... (vezi toată discuția)
Plangere penala abuz in serviciu nelu2 nelu2 Buna ziua unde pot gasi si eu un model de plangere penala pentru abuz in serviciu contra intereselor personale? Multumesc. (vezi toată discuția)