avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce fac cu carnetul de munca dupa ce primesc decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce fac cu carnetul de munca dupa ce primesc decizia de pensie?

buna seara ! am depus dosarul de pensie anticipata la CASA DE PENSII impreuna cu cartea de munca (scanata) doresc sa stiu ce fac cu cartea de munca dupa de primesc decizia merg la societatea unde am lucrat pt a -mi inchide cartea de munca? va multumesc
Cel mai recent răspuns: pink_girl446 , utilizator 00:03, 25 Aprilie 2012
Cartea de munca ar trebui sa fie inchisa deja cu data de 01.01.2011.
Ce sa faceti cu ea? O pastrati asa cum va pastrati si alte acte de valoare, este dovada muncii dvs. de o viata.
Poate mai aveti nevoie de ea dupa ce primiti decizia de pensie si doriti sa verificati daca datele preluate din carte in buletinul de calcul al pensiei sunt corecte.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm amana eliberarea carnetului de munca catalinion84 catalinion84 Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema: -pe 17 ianuarie 2011 mi-a incetat CIM de munca, in urma unui preaviz dat pe 27 decembrie si inregistrat pe 6 ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat din 2011,in cazul unui salariat ce se va pensiona? barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Am o firma cu un singur angajat. - Am depus dosarul de pensionare pt.limita de virsta al persoanei pe 04.03.2011. -persoana Inca mai lucreaza (si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Carte de munca todea daniel todea daniel Buna seara.....In luna octombrie,mi-am ridicat cartea de munca de la itm-cluj.Pe coperta ei este stampilat:scanat si arhivat conform h.g.......din ... (vezi toată discuția)