avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... problema cu avocatul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

problema cu avocatul

buna in luna februarie 2012 am angajat un advocat sa ma reprezinte pentru a cistiga tutela copilului eu nu loc ii tara i am trimis 2000 de euro am facut conctract cu el pe data de3 aprilie mia spus ca a fost prima infatisare am cautat pe portal si nu am gasit deloc numele meu la sedintele care au avut loc pe data de 3 dupa a spus adv ca ia trimis citatia piritei dara gasit o nu se poate judeca ii lipsa ei adv a spus acum ca urmatuarea infatisare este acum ii mai tot timpul nu imi poate spune ceva concret este normal ce ma sfatuiti sa fac dar am impresia ca pina acum advocatul meu nu a facut nimic si ma tot amina si nu inteleg deloc dece #-o
Pt inceput cereti-i sa va dea nr de dosar, e f putin probabil sa fi avut termen deja. Imputernicire sa va reprezinte i-ati dat ?
nu am facut inputernicire pentru ca nu mia cerut am ,facut cu el un contract mi la trimis pe mail pt ca nu sint ii tara si bani i am pus pe posta cu semnatura
Intrebati-l care este numarul de dosar si la ce instanta a introdus actiunea.
luise a scris:

nu am facut inputernicire pentru ca nu mia cerut am ,facut cu el un contract mi la trimis pe mail pt ca nu sint ii tara si bani i am pus pe posta cu semnatura


Imputernicirea se face in baza contractului semnat de dvs. cu avocatul.
Deci, are imputernicire.

Aveti dreptul de a-i solicita numarul de dosar si instanta la care a depus actiunea iar avocatul este obligat sa va raspunda.
Nici nu cred ca este mare inginerie sa va raspunda la aceasta intrebare.

Eu cred ca a deschis procesul, dar procesul nu merge bine.
Acesta este insa un alt aspect.
in contractul pe care l-ati semnat trebuie sa scrie ce trebuie sa faca. asa ca cereti-i in scris nr de dosar si ce a facut pentru asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa am incredere ? ContSters15891 ContSters15891 as dori dc stie cineva sa-mi raspunda la urmatoarea problema: sint intr-un proces civil cu primaria capitalei. am cistigat la instanta de fond iar primaria a ... (vezi toată discuția)
Avocatul imputernicit nu mi-a spus inca primul termen la divort ContSters329449 ContSters329449 Buna seara. Am imputernicit o dna avocat din Bucuresti sa ma reprezinte in divort in Romania, eu fiind stabilita in strainatate. Divortul este de comun acord, ... (vezi toată discuția)
Apel neinregistrat christi1 christi1 Buna ziua Eu sunt reclamantul intr-un dosar de succesiune-iesire din indiviziune. Instanta de fond a pronuntat o hotarirede iesire din indiviziune si partaj ... (vezi toată discuția)