In cazul in care am optat pentru concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la un an, am dreptul la concediu fara plata pana la implinirea varstei de 2 ani numai la unul dintre cei doi angajatori la care am lucrat inainte de nastere? As mai avea dreptul la stimulent de insertie daca ma intorc inainte de implinirea varstei de 1 an numai la un angajator? Va multumesc.
1. Parerea mea este ca puteti beneficia de stimulentul de insertie si daca reluati activitatea numai la un singur angajator (OUG nu distinge in continutul ei acest aspect).
2. - Dar daca aveti suspendat CIM pana la implinirea varstei copilului de 1 an, atunci ce veti face cu al doilea angajator?
- Ori reluati activitatea si la el ori ii solicitati CFP.
As dori sa lurez numai la unul din angajatori pana la implinirea varstei de doi ani a copilului, si apoi sa reiau activitatea si la al doilea. Legal pot sa cer reluarea activitatii inainte de 1 an si sa cer direct concediu fara plata? Cum influenteaza faptul ca am cartea de munca la angajatorul la care as dori sa solicit concediu fara plata? Va multumesc.
Stimulent de insertie
rkinga6
Buna ziua,
Din diverse parti am auzit ca pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa ma reintorc la munca inainte de a implini copilul 11 luni, ... (vezi toată discuția)