avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cabinet medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cabinet medical

In primul rand as dori sa multumesc pentru raspunsurile prompte si continui cu intrebarea: cabinet medical primul angajat, se face vacantare ? In Revisal se alege la forma de organizare persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: IldikoB , utilizator 11:11, 24 Aprilie 2012
Eu am folosit la forma juridica profesie exercitata in baza unor legi speciale, iar la categorie angajator persoana fizica. La primul angajat nu cred ca este nevoie de vacantarea postului. Postul devine vacant in urma plecarii salariatului care devine vacant.
Completati datele angajatorului ....
Denumire Angajator: se introduce denumirea angajatorului
- CUI/CF Angajator: se introduce codul de identificare unica sau codul fiscal
- categorie angajator : persoana fizica
- Forma Juridica: profesie exercitata in baza unei legi speciale
- profesie: alegeti medic
Vacantarea nu se refera si la post nou creat? Este vorba de angajarea unei asistente pet 1 ora/zi. Multumesc mult.
Atata timp cat nu ati avut salariati nu cred ca este vorba despre vacantarea locului de munca ..asadar, puteti sa angajati pe cine doriti dvs ..... urmand ca apoi sa declarati locurile de munca vacante la AJOFM, potrivit art.10 din Legea nr.76/2002, in termen de 5 zile lucratoare de la vacantarea acestora.
Multumesc. Va doresc o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare cab,med,ind, in revisal caniculesei caniculesei Buna ziua, Cum inregistrez in Revisal un CMI (CMI-ul are angajati)? Ce categorie angajator aleg : - pers.fizica si Forma juridica Profesie exercitata in ... (vezi toată discuția)
Concedii fara salariu in revisal carmen fortiu carmen fortiu concediile fara salariu se completeaza in revisal? ar fioproblema a doua probl. : lucrez pe un progr. de salarii si imi apar tot felul de probleme ca de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ca pfi raduiulian raduiulian Buna ziua, Sunt medic veterinar si cercetator. As dori sa devin independent pentru a presta servicii de consultanta si profesionale. Pot sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)