avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum conciliere
Discuție deschisă în

conciliere

cum ar trebui sa arate un proces verbal de conciliere si cam ce trebuie sa cuprinda ?
trebuie sa arata bine, sa fie blond, sa aiba sanii mari si sa cuprinda masurile clasice, poate un pic mai mare in bust.
mai glumesc eu, dar la asa formulare, asa raspuns. vezi mentiunile obligatorii de la 720 ind 1 si urm.
trebuie sa cuprinda mentiunea de proc verbal, incheiat azi, data, locul, si apoi ceva de genul: avand in vedere notificarea nr. prin care se incearca rezolvarea pe cale amiabila a litigiului dintre .. si ..., cf art. 720(1) cpc, litigiu care are ca obiect ...., cutare a chemat la conciliere pe cutare, pentru data de ..., orele....
asta a venit (daca a venit) si a spus ca...., la care astalalt a zis ca.... si tot asa.
sau
asta (cel chemat) nu a venit, necunoscandu-se motivul
sau
asta nu a venit pentru ca....

in final, avandu-se in vedere ele mentionate anterior, consideram necesara actionarea in instanta a lui.... (daca asta e rezultatul), cu respectarea lui 720 ind 5 (cred ca asta e articolul care prevede minimum 30 de zile)
sau
avandu-se in vedere ele mentionate anterior, consideram necesara continuarea negicierilor sau incheierea unui contrect nou sau altceva
data si semnaturile reprezentantilor legali.
daca cel chemat nu vine, se trece numele lui si se scrie neprezentat.
bafta (dio)

ste a scris:
>cum ar trebui sa arate un proces verbal de conciliere si cam ce trebuie sa cuprinda ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura prealabila art. 720^1 cpc ENGFULL ENGFULL in cazul in care debitorul nu s-a prezentat pentru concilierea prealabila , se incheie proces-verbal ? se mentioneaza ca nu a dat curs invitatiei si i se ... (vezi toată discuția)
Procedura medierii gabrieladina gabrieladina am introdus o cerere de chemare in judecata, 2 saptamani mai tarziu am primit citatia. In citatie este aratat locul si ora judecatii precum si\"CU MENTIUNEA ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata =procedura concilierii directe? ContSters79137 ContSters79137 probabil ca de regula, aceasa procedura a ordonantei de plata ar echivala cu indeplinirea concilierii directe prevazute de 720indice1 CPC, pentru aceleasi ... (vezi toată discuția)