avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Documente pentru recunoasterea vechimii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Documente pentru recunoasterea vechimii

Buna ziua
Am o cunostinta care de cativa ani lucreaza in Bermuda cu contract de munca legal si ar dori sa se intoarca in tara la expirarea contractului.
Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie sa aduca de la angajatorul strain pentru ca in Romania sa i se recunoasca vechimea in munca si stagiul de cotizare pentru pensie. Si as mai dori sa stiu ce salariu i se va lua in calcul pentru pensie deoarece a fost platita in dolari.
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:40, 8 Decembrie 2008
asta stiam si eu .... :)
Domnului Vasile Bucuroiu

Se poate? Completam raspunsul dat doamnei care a pus intrebarea! :)
Gabriela Pintea a scris:

Domnului Vasile Bucuroiu

scuze ... credeam ca imi era adresat mie acel raspuns ...:bow:
elis a scris:

Gabriela Pintea a scris:

Domnului Vasile Bucuroiu

scuze ... credeam ca imi era adresat mie acel raspuns ...:bow:

Si eu cunosteam cele prezentate dar cum nici eu nu stau prea bine la capitolul geografie am scurtat raspunsul pana a iesit ce a iesit............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca popescu ela popescu ela Buna ziua, doresc sa va adresez o intrebare legata de vechimea in munca. Am fost angajata in Romania un numar de ani dupa care am plecat in strainatate, ... (vezi toată discuția)
Pensie guzumas guzumas buna ziua.sant pensionara pe caz de boala cu gradul3 redus la jumatate.am lucrat in italia cu contract de munca si toate datoriile ... (vezi toată discuția)
Apostila in gibraltar?! nadia_federico nadia_federico buna....sant casatorita cu español in Gibraltar si incerc sa inscriu casatoria in Starea Civila in Bacau Aici mi se spune ca apostila din Gibraltar NU ... (vezi toată discuția)