avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzarea unui teren provenit din mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzarea unui teren provenit din mostenire

Cum se poate vinde un teren a unei persoane la care sotul i-a decedat si a ramas cu titlul de proprietate in care este inclus si acel teren.Persoana respectiva este soacra mea si are doi copii casatoriti.Mentionez ca a fost casatorita legim iar terenul respectiv a fost donat de parintii ei la casatorie dar este trecut in titlu de proprietate pe numele sotului decedat.Ce documente sunt necesare si ce trebuie inteprins pentru a putea vinde acel teren.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 11:13, 24 Aprilie 2012
Pentru a putea vinde terenul trebuie dezbătuta succesiunea de pe urma sotului decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate dsmihalea dsmihalea Buna ziua Matusa mea care este vaduva are titlu de propietate pe 3 hectare de pamant doar pe numele ei.Ea mai are 2 copii si nu a facut succesiune dupa ... (vezi toată discuția)
Lesire din indiviziune anamariacelik anamariacelik buna ziua bunica mea a decedat in 1983 dupa 1989, i s-a restituit cca 7 ha pamant avand multi copii li se cuveneau fiecaruia 05 ha. cererea de retrocedare ... (vezi toată discuția)
Mostenire - iesire din indiviziune - cote cuventie Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Expun urmatoarea situatie: Sotul este casatorit cu Sotia 1. In 1947 tatal Sotiei1 face un testament prin care lasa mostenire sotiei o ... (vezi toată discuția)