avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Reclamatie firma care se ocupa de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Reclamatie firma care se ocupa de insolventa

Buna ziua,

Imi puteti spune, va rog, unde se poate reclama firma care se ocupa de insolventa altei firme.

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 09:52, 26 Aprilie 2012
nu exista o asemenea posibilitate. daca nemultumirea dvs se refera la o procedura de insolventa, exista un judecator sindic care supravegheaza procedura.
puteti depune plingerile si cererile permise de lege la dosarul de faliment.
Fata de cele mentionate de "matahachiro" se poate face plangere la filiala UNPIR din care face parte lichidatorul
Va multumesc.
I n completare la ce au spus antevorbitorii mei sa nu aveti prea mari sperante ca se va rezolva ceva, dar pentru linistea dvs sufleteasca puteti sa formulati plingeri la judecatorul sindic, la UNPIR si poate eventual la parchet pentru abuz, delapidare etc...

Oricum succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie lichidatorului mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Cum se face o reclamatie lichidatorului?ce etape trebuiesc urmate? (vezi toată discuția)
Unde se depun reclamatii privind un lichidator juridic ci-cristi ci-cristi Buna ziua, As vrea sa stiu unde si ce trebuie sa fac pt. a reclama un lichidator juridic, in persoana unor Cabinete Asociate de Practicieni in Insolventa ? ... (vezi toată discuția)
Cerere debitor ContSters56278 ContSters56278 pot intra in procedura de faliment la cererea mea ca debitor daca am depasit termenul acela de 30 de zile ? adica am facturi neachitate mai vechi de 2 luni. ... (vezi toată discuția)