avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general import auto sh germania
Discuție deschisă în Contabilitate în general

import auto sh germania

buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu o monografie contabila import auto sh din germania multumesc mult
Cel mai recent răspuns: teodorescu_mgv@yahoo.com , utilizator 12:39, 2 Mai 2012
Nu ati precizat daca sunteti sau nu platitor de TVA. Daca sunteti inscris in ROI, iar partenerul Dvs. de afaceri daca are cod valid de TVA.

[ link extern ] /
[ link extern ]
[ link extern ]
sunt platitor de tva dar partenerul meu din germania nu este

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie import haine second hand visinica visinica Un SRL importa din Germania haine second hend. In Romania are un depozit de unde vinde cu ridicata, la kg. pe facturi. Care sant inregistrarile contabile? ... (vezi toată discuția)
Achizitie intacomunitara masina rulata misaaa misaaa buna ziua, am nevoie de ajutor pt urmatoarea speta: - sunt P.F.A. norma de venit, inscris in R.O.I. (am CIF...), cod valid de TVA,inregistrat pe art,153.1 ... (vezi toată discuția)
Vanzare marfa la o firma din italia scorus69 scorus69 buna ziua o microaintreprindere platitoare de tva trimestrial din Romania poate sa vanda marfa din depozit unei firme din Italia,transportul marfii in ... (vezi toată discuția)