avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie import haine second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie import haine second hand

Un SRL importa din Germania haine second hend. In Romania are un depozit de unde vinde cu ridicata, la kg. pe facturi.
Care sant inregistrarile contabile?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: visinica , utilizator 22:31, 17 Septembrie 2013
Buna ziua,

Gasiti aici monografia contabile aferenta
[ link extern ]
Si aici in partea a doua a textului:
[ link extern ] /

Nuami bine
Multumesc frumos dar am uitat sa specific ca ambele firme sant platitoare de TVA, firma romanesca fiind inscrisa si in ROI si nu va comercializa cu amanuntul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)
Import auto sh germania teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu o monografie contabila import auto sh din germania multumesc mult (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile magazin haine sh iana1 iana1 Pentru cine ma poate ajuta, am o mare rugaminte : 1.Am o firma de second hand haine; Si as vrea sa stiu cum se tine contabilitatea si gestiunea. Soc. ... (vezi toată discuția)