avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari contabile magazin haine SH
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari contabile magazin haine SH

Pentru cine ma poate ajuta, am o mare rugaminte :

1.Am o firma de second hand haine; Si as vrea sa stiu cum se tine contabilitatea si gestiunea. Soc. achizitioneaza haine second la Kg si le vinde la Kg.
2.De asemenea, stiti cumva daca pot vinde jumatate din luna la Kg si jumatate la buc. ? Ce inregistrari ar trebui sa fac intr-o astfel de situatie ?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:02, 23 Octombrie 2012
1. Cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

2. Se poate dar in acest caz trebuie facut inventar si intocmit proces-verbal de transformare a cantitatii de haine din kg in bucati, astfel : daca in urma inventarului rezulta 5 kg de bluze la pret de achizitie de 5 lei/kg , valoare de achizitie de 50 lei se imparte la numarul de bluze pentru a obtine pretul de achiuzitie pe bucata la care se adauga adaosul comercial pentru a stabili pretul de vanzare al fiecarei bluze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)
Comert cu haine second hand-inregistrari contabile ama77 ama77 va rog frumos sa-mi spuneti ce inregistrari se fac la comert cu amanuntul cu haine second hand.(le cumpara la kg ,si le vinde la bucata,sunt tare nedumerita). (vezi toată discuția)