avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general comert cu haine second hand-inregistrari contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

comert cu haine second hand-inregistrari contabile

va rog frumos sa-mi spuneti ce inregistrari se fac la comert cu amanuntul cu haine second hand.(le cumpara la kg ,si le vinde la bucata,sunt tare nedumerita).
Cel mai recent răspuns: ama77 , utilizator 18:40, 30 Ianuarie 2012
Faceti receptia la bucata, o sa ametiti de aceea le vand la kg majoritatea comerciantilor.Trebuie sa le dati cod de identificare si la reduceri de pret iarasi mentionate produsele in baza codurilor.
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2012
afaceriiolden, utilizator
La fiecare reducere de pret,trebuie lista de inventar,nir in rosu cu pretul initial,apoi alt nir cu pretul redus la fiecare bucata?
Eu v-as recomanda sa faceti un proces verbal prin care transformati kg in bucati.Am primit 10 kg haine la 100 lei in care am 7 bluze cu 5 lei, 19 pantaloni cu 10 lei, 8 fuste cu 15 lei, etc, etc..
Da, la fiecare scadere de pret, trebuie facuta lista de inventariere. Numai ca trebuie sa fiti atenta cu reducerile de pret pentru ca, la un moment dat, s-ar putea sa nu sa mai aveti 378..:)
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile magazin haine sh iana1 iana1 Pentru cine ma poate ajuta, am o mare rugaminte : 1.Am o firma de second hand haine; Si as vrea sa stiu cum se tine contabilitatea si gestiunea. Soc. ... (vezi toată discuția)