avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Lume, lume, hai la glume! Declaratie CAA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Lume, lume, hai la glume! Declaratie CAA

Ma zvârcol de curiozitate să aflu ce părere aveți ref. declarația minune pe care ne obligă voalat fiii lui satan de la Bar. să o depunem referitor la cotele reprezentând contribuțiile pe care le datorăm la bugetul CAA.
Mai exact mă interesează ce parte a corpului vă pune în mișcare punctul 3 al minunii de declarație, conform căruia, declarăm pe proprie răspundere, liber și fără constrângeri, că suntem de acord să fim suspendați fără nicio procedură prealabilă sau notificare în ipoteza (foarte posibilă) în care nu ne achităm la termen contribuțiile la CAA.
Dacă nu depunem declarația minune, nu vom figura pe Monnet-ul Avocaților pentru anul 2009 cu toate consecințele ce decurg de aici...
Adică, ori depui declarația cum vrea Barul ori nu mai ai dreptul sa ți exerciți profesia (legal).
Daca depui declarația, ”te suspendăm, ba! asa, cum vrem și când vrem, pentru că dacă vrem să facem abuz, îl facem pe față și fără menajamente! Am zis!”

Eu înțeleg și punctul lor de vedere, adică vrem banii și îi vrem repede. Bun, de aceea avem de achitat un set de penalități, vin la pachet cu nesimțirea casierelor (ferice de cei online cu contul). Mie mi-ar conveni să îi las să nu achite o perioadă, să se strângă o sumă și să îi alerg prin instanță și să obțin sumă plus penalități decât sumă la zi.

Am....zis...?!
Doamne, cata dreptate aveti. De anul asta parca au innebunit...Ne impun atatea reguli absurde si fara acoperire legala, atatea declaratii de depus, atatea sanctiuni.
Mai e si pregatirea profesionala continua ...in traducere libera niste taxe in plus.
Nu stiu ce sa mai inventeze sa ne ia banii :))
Fratilor, Baroul asta parca este cu foncierea, iar noi Morometii care ascund lazile cu zestre prin pod.
Mai inventeaza multe rahaturi, ca m-am saturat. Am ajuns sa muncesc pentru altii.Zau daca nu sa ma las de meserie, ma suspend si ma fac consilier juridic. Am si carnet de marinar-motorist, asa ca cine stie.....X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control caa Mihaela Ceausescu Mihaela Ceausescu Dragi avocati membrii in Baroul Bucuresti, Deunazi am primit pe e-mail o convocare la control la CAA. Pregatind eu documentele pentru control am constatat ... (vezi toată discuția)
Din floare in floare, comparatii siteuri barouri Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cautand asiduu contul in care pot achita taxa pentru cardul de avocat 2008, am constatat cu "aproape surprindere", ca acesta nu exista. Nu pe pagina oficiala ... (vezi toată discuția)
Primire examen definitivat Valentina Curosu Valentina Curosu IMi spune si mie cineva, ce imi trebuie pentru primire la examenul de definitivat, o simpla recomandare sau contractul propriu-zis cu avocatul la care m-am ... (vezi toată discuția)