avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile la IF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile la IF

Acum cateva luni am infiintat un IF ( intreprindere familiala ) si vreau sa va intreb daca se poate cumva scadea chiria de la punctul de lucru, si cum se face asta... aceeasi intrebare este si pentru gaze, electricitate. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:55, 29 Aprilie 2012
In baza unui contract de inchiriere al spatiului in care va desfasurati activitatea. Numai in acest caz chiria este considerata cheltuiala deductibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate inchiriere imobil elyzv elyzv Deductibilitate inchiriere imobil SRL din Bucuresti, firma de vanzari, care doreste sa inchirieze un apartament pentru un agajat (agent vanzari) din alta ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa albertinii albertinii Sediul PFA este locuinta in care locuiesc cu chirie. Am acordul proprietarului de a desfasura activitate PFA in aceasta locuinta. O parte din chirie, ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru otto2007 otto2007 Buna ziua Am o intreprindere familiala infiintata in 2008. In decembrie 2011 am facut un contract de inchiriere cu o persoana juridica pt un spatiu in care ... (vezi toată discuția)