avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... cheltuieli deductibile PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cheltuieli deductibile PFA

Sediul PFA este locuinta in care locuiesc cu chirie. Am acordul proprietarului de a desfasura activitate PFA in aceasta locuinta. O parte din chirie, proportionala cu spatiul pe care il folosesc, poate fi considerata cheltuiala deductibila?
De la finanate mi-au cerut contract de comodat inchiriere spatiu. Il am. Imi accepta celtuieli deductibile parte din costurile cu energia, gazele, internetul da nu si chiria. Este normal?
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 12:15, 28 Ianuarie 2010
Pare sa fie normal, pentru ca PFA-ul are un contract de comodat, care este gratuit. Contractul de comodat nu poate fi baza unei plati cu titlu de chirie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile ptr. pfa ionelastr ionelastr Factura la curentul electric poate intra la cheltuieli deductibile daca am un contract comodat?Factura nu este pe numele meu. (vezi toată discuția)
Ce spuneti de acest articol codul fiscal permite deductibilitatate la venituri neimpozabile ca contractul decomodat? iubestedariarta iubestedariarta \"Potrivit articolului 48 alineatul (1) din Codul fiscal, venitul net din activitati independente se determina ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Contract comodat blu_angel blu_angel firma are sediul intr-un ap. cu doua camere pe baza unui contract de comodat incheiat la notariat. in acel contract nu se specifica clar obligatiile firmei ... (vezi toată discuția)