avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Conditii pentru reclame/publicitate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Conditii pentru reclame/publicitate

Buna! Sunt taximetrist,PFA si vreau sa "port",sa zic asa,
reclama catorva firme din orasul meu,bineinteles ,contracost. As vrea ,daca se poate,sa ma informati cam ce ar presupune din punct de vedere legal,aceasta actiune,pt a nu avea probleme. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:23, 24 Aprilie 2012

Daca este contracost, dvs aveti obligatia de a incheia contracte cu beneficiarii serviciilor de reclama si publicitate oferite de dvs iar in baza acestor contracte dvs veti emite facturi catre beneficiari si veti incasa contravaloarea lor.

Pentru serviciile de reclama si puclicitate, beneficiarii acestor servicii datoreaza catre bugetul local o taxa pentru servicii de reclama si publicitate care se stabileste prin aplicarea une cote cuprinse intre 1% si 3% ( conform Hotararii de Consiliu Local) la valoare pe care dvs o facturati (fara tva)

Cadru legal Cod Fiscal , Titlul IX, Cap VI :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru lipire de afise tanguera tanguera Buna ziua Imi cer scuze daca nu e locul potrivit pentru acest tip de mesaj insa nu am gasit nici o categorie potrivita. Doresc sa intreb cum / de unde se pot ... (vezi toată discuția)
Despagubiri incetare contract gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna! am o situatie neplacuta cu cei de la RTC. in nov. 2013 am prelungit contractul pentru 3 servicii RTC (voce+net+tv). Nu am beneficiat de luni gratuite ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii kitrop kitrop Buna ziua. Sunt cadru didactic. Este obligatoriu sa efectuez examenul periodic anual la medicul de medicina muncii cu care are scoala contract sau pot sa ma ... (vezi toată discuția)