avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Verificare contract de inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Verificare contract de inchiriere

In ce masură o institutie care acorda compensatie pentru chirie poate verifica la fisc existenta contractului de inchiriere valid prezentat de un beneficiar de compensatie pentru chirie ? In ce masura beneficiarul raspunde daca proprietarul obiectului inchiriat a reziliat contractul de inchiriere în condițiile in care acesta potrivit clauzelor poate fi reziliat de oricare dintre părți? Poate fi verificat proprietarul care inchiriază de catre institutia care plăteste compensatia pentru chirie?
Cel mai recent răspuns: ContSters184281 , utilizator 13:53, 24 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns, insă, punctula va intreb urmatoarele: se zvoneste ca institutia care-mi acorda compensatie pentru chirie va demara actiuni da verificare la Fisc a contractului de inchiriere depus ca justificare la cererea mea de decontare a chiriei.INTREBAREA este :poate fi facută aceasta verificare de fisc? Daca proprieterul a reziliat unilateral contractul (conform unei caluze) ma poate afecta pe mine? Contractul de inchiriere nu este protejat de lege in ceea ce priveste confidențialitatea ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri salariale! silviu_mirel silviu_mirel Lucrez la o institutie publica! Aceasta din urma acorda o compensatie pentru chirie, fapt pentru care ne-au solicitat contract de inchiriere! Acum au ... (vezi toată discuția)
Sediu social si administrativ stanbogdan23 stanbogdan23 Buna seara, eu si un prieten vrem sa infiintam o societate comeciala care are ca activitate comert. Amandoi locuim intr-un apartament inchiriat, putem avea ... (vezi toată discuția)
Imi pot da in judecata proprietarul daca a reziliat unilateral contractul de inchiriere sau daca a falsificat suma din acesta? silviu_mirel silviu_mirel Buna ziua! Ma confrunt cu o problema...si as dori un raspuns ferm din partea dvs... Lucrez intr-o institutie publica si beneficiez de compensatie pentru ... (vezi toată discuția)