avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imi pot da in judecata proprietarul daca a reziliat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imi pot da in judecata proprietarul daca a reziliat unilateral contractul de inchiriere sau daca a falsificat suma din acesta?

Buna ziua! Ma confrunt cu o problema...si as dori un raspuns ferm din partea dvs...
Lucrez intr-o institutie publica si beneficiez de compensatie pentru chirie in cuantum de 50% din salariul de baza.
Daca proprietarul la care am stat cu chirie in baza unui contract de inchiriere a mers la AFP si a reziliat contractul unilateral, fara stirea mea, sau daca a falsificat suma din contract, il pot actiona in instanta fiind reprezentat de un avocat fara ca eu sa particip?
Problema este ca eu nu am participat la incheierea contractului de inchiriere, deoarece eram mult prea aglomerat si am semnat in alb documentul, proprietarul incheind contractul si mi-a adus doar o copie de pe acesta (eu doar de copia contractului am avut nevoie pentru a-mi constitui dosarul pentru a beneficia de compensatia de chirie).
Eu cum imi pot stabili nevinovatia fata de institutia publica unde lucrez in cazul in care se vor face controale sau orice astfel de actiuni....?
Va rog sa-mi raspundeti!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: silviu_mirel , utilizator 19:01, 14 Iunie 2012
Sunt 2 asp[ecte distincte
-activitate proprietar fata de autoritatea APF
-reziliere contract de locatiune
Conditionat de limitele de competenta cu care intelegeti sa negociati contractul de asistenta si reprezentare a intereselor dvs fata si in raport cu instanta de judecata,nu este necesara prezenta dvs
Semnarea in alb a documentului atesta acordul dvs de vointa asupra clauzelor continute astfel incat ulterior va fi dificil a sustine si a proba aspecte distincte,pe care le invocati modificate fata de contractul asumat prin semnatura dvs in alb...
Multumesc frumoss pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri salariale! silviu_mirel silviu_mirel Lucrez la o institutie publica! Aceasta din urma acorda o compensatie pentru chirie, fapt pentru care ne-au solicitat contract de inchiriere! Acum au ... (vezi toată discuția)
Contract de chirie catyusha26 catyusha26 Buna seara, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns: Am avut un contract de inchiriere apartament intre mine-chirias si o alta persoana fizica, am ... (vezi toată discuția)
Intrebare contract de inchiriere no_id_online no_id_online Luna trecuta am gasit o garsioniera pe net de inchiriat,am sunat si am dat de o agentie imobiliara,toate bune,am fost am vazut mi-a placut am luat,dar cand am ... (vezi toată discuția)