avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratie de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratie de venit

Buna ziua !
Ce se poate face daca brokerul de asigurari a trimis la finante un venit mai mare decat cel real,eu depunand declaratie 200 cu o suma mai mica ,asa cum reiesea din borderourile lunare pe care le-am primit ?
Cel mai recent răspuns: camellia_camy , utilizator 14:19, 24 Aprilie 2012
Dumneavoastra trebuia sa asteptati sa primiti de la el adeverinta cu venitul brut primit in cursul anului 2011 si impozitul pe care l-a virat. O copie de pe ea si cu declaratia 200 le depuneati la finante. Depunet acum o rectificativa.
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2012
george-neagu, moderator
Eu m-am confruntat cu ei la borderouri si am cazut pe aceeasi suma .Apoi au depus cu o suma mai mare deoarece au trecut un borderou si pe anul 2010 si pe 2011.De aici apare diferenta. Rectificativa trebuie sa o depun eu sau brokerul ?
O depune cine a gresit. Oricum dumneavoatra depuneti declaratia 200 iar el, ca firma, are de depus o alta declaratie 205.
Va multumesc pentru ajutor !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa declaratia 200 privind veniturile realizate din romania GNE GNE Buna seara si La Multi Ani ! Recent am descoperit o eroare in Declaratia 200 depusa pentru anul 2015 in 27.01.2016 ( deci am depasit cu mult teremnul de ... (vezi toată discuția)
Contract de agent de asigurari. ce trebuie sa depun si cand. robertmihairadu robertmihairadu Va salut. Am si eu o nelamurire: am un contract de agent de asigurari cu o anumita firma de asigurare. Dupa cum stiu, impozitul integral se opreste la sursa. ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 200 flay flay Buna ziua, 1.Cum completez Declaratia 200 daca am venituri doar din accesare fonduri UE,si cheltuielile aferente proiectului. Am nevoie sa stiu ce sume pun ... (vezi toată discuția)