avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Titluri de proprietate si schite parcelare gresite
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Titluri de proprietate si schite parcelare gresite

revin cu o problema ,, la eliberarea titlurilor de proprietate , comisia locala a facut niste greseli in inscrisuri titlurilor ,adica suntem 4 persoane cu titluri eliberate ca fiind vecini , fiecare cu fiecare,, ,
- eu cu vecinii mei in regula pe titlu si in teren
- vecinul meu din dreapta , pe titlul lui vecin tot cu al meu din stanga9(IN TEREN FIIND TERENUL MEU INTRE EI)( deci 2 persoane cu nr diferite cu acelasi vecin)
- al treilea vecin din stanga vecin pe titlul lui cu mine (in teren este a 2 parcela dupa mine , in realitate nici o tangenta cu el )
IN PLUS schita parcelara existenta nu are nici o treaba cu realitatea din teren , adica nu asa am fost pusi in posesie.
vecini mei au intabulat terenul dupa titlurile lor . si dupa aceasta schita gresita si eu am ramas cu terenul luat si titlul de proprietate in mana . nu am avut ce sa mai intabulez ca se suprapuneau intabularile.
INTREBARE : nu este de datoria primariei sa rectifice greselie facute ,la titluri si schita parcelara ?
- cu sunt eu vinovat si sa pierd terenul pentru greselie lor ?
daca sau facut intabulari nu exista nici o cale de corectarea greselilor facute ?
NOTA : eu l-am actionat in instanta pe vecinul care mi-a luat terenul , dar am pierdut pe motivul ca erau 2 titluri ca vecini ,conta titlui meu .( ac am facut recurs)
- trebuia oare sa deschid proces comisiei locale pt inscrisurile gresite ?
- este de datoria comisiei sa repare greselile facute ?
Cel mai recent răspuns: ContSters206369 , utilizator 20:51, 2 Mai 2012
radumircea a scris:

revin cu o problema ,, la eliberarea titlurilor de proprietate , comisia locala a facut niste greseli in inscrisuri titlurilor ,adica suntem 4 persoane cu titluri eliberate ca fiind vecini , fiecare cu fiecare,, ,
- eu cu vecinii mei in regula pe titlu si in teren
- vecinul meu din dreapta , pe titlul lui vecin tot cu al meu din stanga9(IN TEREN FIIND TERENUL MEU INTRE EI)( deci 2 persoane cu nr diferite cu acelasi vecin)
- al treilea vecin din stanga vecin pe titlul lui cu mine (in teren este a 2 parcela dupa mine , in realitate nici o tangenta cu el )
IN PLUS schita parcelara existenta nu are nici o treaba cu realitatea din teren , adica nu asa am fost pusi in posesie.
vecini mei au intabulat terenul dupa titlurile lor . si dupa aceasta schita gresita si eu am ramas cu terenul luat si titlul de proprietate in mana . nu am avut ce sa mai intabulez ca se suprapuneau intabularile.
INTREBARE : nu este de datoria primariei sa rectifice greselie facute ,la titluri si schita parcelara ?
- cu sunt eu vinovat si sa pierd terenul pentru greselie lor ?
daca sau facut intabulari nu exista nici o cale de corectarea greselilor facute ?
NOTA : eu l-am actionat in instanta pe vecinul care mi-a luat terenul , dar am pierdut pe motivul ca erau 2 titluri ca vecini ,conta titlui meu .( ac am facut recurs)
- trebuia oare sa deschid proces comisiei locale pt inscrisurile gresite ?
- este de datoria comisiei sa repare greselile facute ?

ESTE o problema mai delicata , cum de nu am prirmit nici un raspuns pana acum ?
VA MULTUMESC //

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titluri de proprietate eliberate gresit de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)
Titluri gresite de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)
Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)