avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale import UE+vanzare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

import UE+vanzare

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire: putem comercializa articole sportive demarca in magazinul societatii noastre, dupa ce le-am importat din Uniunea Europeana?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adinaadina , utilizator 11:26, 11 Decembrie 2008
Buna ziua,

daca aveti in obiectul de activtate codurile caen destinate comertului acelor produse iar magazinul detine avizele sau autorizatiile necesare, puteti.

Si puteti sa-mi spuneti ce avize si autorizatii imi trebuie.

Va multumesc!
Depuneti o declaratie pe proprie raspundere la Registru comertului prin care autorizati LA magazin codul CAEN 4771.
Si daca doresc sa comercializez articole sportive marca adidas sau nike (aduse din import) trebui doar sa am autorizata activitatea de la codul caen 4771? Si nu este nevoie de nici un fel de aprobari de la cei de la Nike sau Adidas?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen - pentru a vinde si electrocasnice am nevoie de un nou cod? ezsuzsa76 ezsuzsa76 Buna seara Am o I.I cu obiect de activitate- cod CAEN 4719 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru pfa alinutza_dada19 alinutza_dada19 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:am fost sa infiintez o firma(pfa),dupa ce am completat actele mi s-a cerut coduri caen,si dupa ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate ... (vezi toată discuția)