avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infintare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infintare punct de lucru

buna ziua
sunt noua pe acest forum si cer ajutorul dvs.
am o societate infintata in 2005 care nu prea a avut activitate. sunt la sfarsitul negocierilor pentru un spatiu comercial intr-o piata din bucuresti. as dori sa stiu cum pot incepe activitatea la acest punct de lucru ca sa fiu in legalitate.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Raluca Balascan , Avocat 17:27, 8 Decembrie 2008
In baza contractului de inchiriere a spatiului redactati o hot. AGA prin care deschideti punctul de lucru, depuneti hot. la registru impreuna cu declaratia pe proprie raspundere pentru autorizarea obiectelor de activitate desfasurate la punctul de lucru.
Multumesc mult,
as mai dori sa stiu daca in afara de autorizatiile de la registru comertului am nevoie si de ceva aprobari de la primarie
si de cand pot incepe activitatea? de la depunerea actelor sau cand intru in posesia lor
multumesc!
In functie de specificul activitatilor pe care doriti sa le desfasurati la punctul de lucru vor fi necesare si autorizatii de la primarie. Puteti sa incepeti activitatea din momentul ridicarii documentelor de la ORC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru samyku samyku Buna ziua, Va rog mult sa-mi spuneti si mie, as vrea sa-mi deschid un salon de infrumusetare si urmeaza sa deschid punctul de lucru intr-un spatiu pe care ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu firma talossmn talossmn Buna ziua! Supun atentiei dvs. un nou subiect cu speranta ca voi primi rasp. prompte si competente ca si pana acum( in leg. cu alte probleme) si cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate punct de lucru allyna allyna Buna ziua! As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru suspendarea activitatii unui punct de lucru ( la celelalte puncte de lucru ale societatii activitatea ... (vezi toată discuția)