avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare camion in rate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare camion in rate

Buna ziua,

O persoana juridica detine un camion. Se poate vinde acest camion catre o alta persoana juridica in rate?
Care este modalitatea cea mai sigura?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:15, 24 Aprilie 2012
Da, se intocmeste un contract de vanzare - cumparare in care se specifica modul de efectuare a platii, respectiv cuantumul si termenele de plata. In functie de optiune, recomand sa se prevada cand se opereaza transmiterea dreptului de proprietate in evidentele legale (serviciul inmatriculari auto, organul fiscal): la semnarea contractului sau la finalizarea platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare-terminare leasing mfdunhill mfdunhill Salut, imi este un pic neclar daca in momentul lichidarii unui leasing pot vinde masina fara sa o inmatriculeze utilizatorul si vanzarea sa se faca direct ... (vezi toată discuția)
Amenzi ilegale, contraventie inexistenta jus_tgv jus_tgv Buna ziua! Cazul meu este relativ simplu,dar nu stiu cum il pot rezolva.In luna iulie 2011 am instrainat un autoturism cu contract de vanzare-cumparare,unei ... (vezi toată discuția)
Tva achiz auto conf oug24/2012 nebunica nebunica Daca am achizitionat un auto ( sub 3500kg, 5 locuri ) cu plata in rate, avans in iunie pot deduce tva100% avand in vedere ca masina este folosita de director ... (vezi toată discuția)