avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Am apelat la dumneavoastra pentru a ma lamuri asupra unei probleme - am ocupat functia de director de scoala pina la data de 7.04. 2012, cind mi-a incetat contractul de management. Am depus o cerere de concediu, la scoala la care eram titular si unde am revenit la catedra. Cererea de concediu am depus-o in luna noiembrie 2011, solicitind concediu in perioada vacantei de primavara a anului 2012. Mentionez ca in anul 2012 nu am avut decit 5 zile de concediu.
Secretara scolii la care sunt titular mi-a spus ca nu e prea legal sa cer concediu pentru ca nu am lucrat la aceasta scoala nici o zi.
Va rog sa ma lamurit dumneavoastra cum e corect.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 24 Aprilie 2012
Director de scoala unde ati fost ? - ma refer daca la alta unitate de invatamant sau cea unde erati titular

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu ora director scoala Lauramoro Lauramoro Am citit cu atentie legislatia stufoasa privind plata cu ora in acest an scolar si as vrea si o alta parere!In scoala noastra un profesor titular doreste 2 ore ... (vezi toată discuția)
Vechime în învățământ FinlandDream FinlandDream Bună ziua, Momentan sunt profesor titular într-un liceu din Oradea. In primăvara anului 2012 m-am înscris intr-un program de formare profesională și ... (vezi toată discuția)
Concediu in vacanta de vara la reintoarcerea din maternitate...cum se acorda? alinutzika alinutzika Buna ziua! Am o mare nelamurire si am intrebat multe persoane, dar nu am primit nici o informatie suficienta. Sunt invatatoare titulara pe un post care e la ... (vezi toată discuția)