avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament 3 camere achitat integral in litigiu doresc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament 3 camere achitat integral in litigiu doresc vanzare

buna ziua , sunt deja pe rol de circa 16 luni cu un apartament de 3 camere in dn-a ghica ,situat chiar in marginea parcului. l-am achitat cu antecontract de vanzare cu plata integrala, 45000 euro urmand ca in 30 zile sa vina sa semneze contractul deoarece nu avea cadastru si intabulare, el fiind cumparat in urma unei licitatii si adjudecat in contul unei datorii. s-au prezentatat la notariat in urma notificarii de catre exectorul judecatoresc,si au spus ca nu au actele.....cam atat .
i-am actionat in judecata ,am timbrat actiunea si ma judec de 16 luni dupa ce am fost amanat de mai multe ori.m-am cam saturat de acest lucru si doresc sa vand acest litigiu in caz ca este careva interesat cu suma de 25000 ,apartamenul valorand pe piata in jur de 65.000 euro avand o pozitie f buna ,etaj 6 din 10 chiar in marginea parcului dn-a ghica.

Alte discuții în legătură

Un antecontract de vanzare se poate transforma in creanta? rmilan2011 rmilan2011 am dorit sa cumpar un apartament cu 3 camere in dna ghica ,si am achitat vanzatorilor suma de 45000 euro . am incheiat la notariat un antecontract cu plata ... (vezi toată discuția)
Lntrare in posesie imobil adjudecat-actiune in evacuare respinsa alinanicoleta85 alinanicoleta85 Buna ziua, In aprilie 2016, am achizitionat la licitatie un apartament (pentru care am platit pretul pietei, cu 7000 euro peste valoarea din raportul de ... (vezi toată discuția)
Sfat ..va rog! kytyna kytyna buna ziua. un sfat va rog!---antecontract v.c. termen predare in urma cu19 luni--la ora actuala constructie 0.as vrea sa actionez in judecata promitent ... (vezi toată discuția)