avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare - procedura plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare - procedura plangere

As dori sa stiu ce masuri se pot lua impotriva cuiva care te ameninta ca iti face rau, acea persoana este cetatean strain.
Buna mă sună proprietaru și ma amenință prin telefon te dau cu capu de pământ și ma aruncă afară este procedură penală sau civilă
Este amenintare in sensul legii penale, se poate depune plangere.
Ati inregistrat convorbirea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere prealabila pt amenintare Silvia Barbulescu Silvia Barbulescu As dori sa depun plangere penala pentru savarsirea infractiunii de amenintare. Va rog sa mi spuneti daca exista prevazut un termen pentru depunerea anei ... (vezi toată discuția)
Amenintare dpasztor dpasztor Am fost amenintat cu bataia de catre un cetatean datorita unor probleme iscate intre noi, de fata mai era o persoana care asistat la toata \"povestea\". Ce pot ... (vezi toată discuția)
E amenintare sau chiar terorism ? coolgirlJ0 coolgirlJ0 Constituie incalcarea prevederilor legale fapta unui persoane cunoscute cu probleme comportamentale (scandaluri,etc) de-a afirma pe facebook ca vrea sa bata ... (vezi toată discuția)