avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Aplauze pentru Alyi:

"Am vazut multi oameni pe care nu erau haine. Am vazut multe haine in care nu erau oameni."
asa este cu toata stima:bow:
@Ares-3 plina de umor si in status:

Cel mai usor de nimerit cu sutul e fundul celor de langa tine. Daca nu vrei s-o-ncasezi pastreaza distanta legala intre suflete: doua palme.
@Stoica Ioana, cred ca domnia sa are unul dintre cele mai vechi si mai la ,,obiect" status-uri
Dura lex, sed lex
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2015
DlGoe, utilizator
Dlgoe, excelent statusul, cel puțin din punctul meu de vedere...

Daca oamenii ar merge si ar vorbi asa cum stiu sa scrie si sa citeasca, majoritatea ar schiopata si s-ar balbai! :)

Doar că trebuie trasă pauza dintre ultima literă și semnul de punctuație.

Pot să-l folosesc și eu? Cred că nu...

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)