avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
...si al lui @NanuIoana:
Lasa-ma sa cred ca pot fi inger..

=D>
Gabrielle Monique a scris:

...si al lui @NanuIoana:
Lasa-ma sa cred ca pot fi inger..

=D>

aplaud si eu acest status=D>=D>=D>:bow:
azi aplaud=D>=D>=D>@horeabortan=D>=D>=D>
Nu ma judeca dupa trecutul meu...eu nu mai traiesc acolo de mult.:bow:
foarte adevarat un status frumos:bow:
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2012
BOGDAN EUGEN, utilizator
azi aplaud un status superb=D>=D>=D>=D>=D>@ Gabriela Pintea
"Ieseam din destin pe ascuns, deoarece nu puteam s-o fac trantind usile...":bow::bow::bow:
Aplaud statusul lui @alvarolipo:
Germinarea pamantului se asemana cu viata spirituala. Pacatul si raul sunt buruiana sufletului: ne sufoca.

=D>=D>:bow:

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)