avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
=D> aplaud statusul lui @Andreea-Ionescu

Diamantul prieteniei adevarate va straluci si in palma necazului.

Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2013
iulia53, utilizator
Pentru Laura Ciobeica si status-ul afisat...
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam. Democrit

=D>=D>=D>
=D>=D> pentru doamna Elena (@elga50) status-ul pe care l-a ales:
"Nimeni nu e de neinlocuit"? Atunci cititi cartea lui Seth Godin "Esti de neinlocuit?"

Azi aplaud statusul lui mami , Gabrielle Monique
Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata : cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o Sansa ratata.

Eu as fi enumerat aceleasi lucruri in alta ordine....cat adevar!
Multumesc! Pentru tine l-am postat Gargarita! Atat tu, cat si eu ne regasim in aceste cuvinte...

Aplaud astazi status-ul lui @axl:
Societatea se bazeaza pe rabdarea celor saraci. (Anatole France)

=D>
Trist, dar mereu valabil.
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)