avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare fortata din imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare fortata din imobil

in 2005 am incheiat, un antecontract de vanzare-cumparare cu un promitent-vanzator, chirias, contract referitor la un spatiu locativ (al statului) pe care acesta il ocupa, contract nefinalizat din cauza prevederilor legii 112; am facut investitii in imobilul respectiv in baza antecontractului, asteptand finalizarea acestuia printr-un contract de vanzare-cumparare. Dupa ce chiriasul a devenit proprietar, cumparand de la stat imobilul in cauza, l-a vandut altei persoane, netinand cont de antecontractul avut cu mine, antecontract neinregistrat la carte funciara. Noul proprietar ma ameninta cu evacuarea fortata iar vanzatorul e de negasit. Ce drepturi am in aceasta noua situatie si care sunt sansele sa-mi recuperez investitia si de la cine?

Alte discuții în legătură

Deschidere de carte funciara, fãrã act de proprietate, ca promitent cumpãrãtor viktorV viktorV Stimaţi forumişti, În calitate de promitent-cumpărător, pot obţine deschiderea de carte funciară pentru un apartament, fără a prezenta Biroului de ... (vezi toată discuția)
Legat cu titlu particular intr-un antecontract de v-c frey frey Buna ziua. Am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta. Intr-un antecontract de v-c a unui imobil cumparat pe legea 112/1995 (cu interdictie de instrainare) a ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa cu chirias problematic Simmy Simmy Buna ziua, In primul rand, sa explic situatia. Prietena mea este in procedura de cumparare a unui apartament de 2 camere prin programul prima casa. ... (vezi toată discuția)