Vecinul meu, si-a construit un cotet zidit si un WC la o distanta de 60 cm fata de gardul ce desparte cele 2 proprietati. Depozitarea gunoiului de grajd o face langa gard astfel incat, la mine in curte nu se mai poate sta de miros.
Cand i-am spus sa ia gunoiul ca miroase mi-a zis : " ca nu-i spun eu ce sa faca la el in curte " cu mare scandal .
Va rog, sa ma sfatuiti ce sa fac, cui sa ma adresez ?
VA MULTUMESC ANTICIPAT
distanta legala este cea a bunului simt si cum acesta nu mai prea exista va trebui sa va adresati politiei locale care are si un departament de disciplina in constructii...
Am si eu o intrebare ! Planuiesc sa contruiesc un WC langa gardul vecinului. La ce distanta sa fac WC-ul fata de gardul vecinului? Exista o lege care sa reglementeze acest lucru? Daca il fac prea aproape o sa am probleme ? CE MA SFATUITI ?
Multumesc !
Astept raspuns !!!
O zi buna !
Constructie
13anamb
buna ziua
-De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)
Intrebare
adrianady
Locuiesc la sat,la curte,de la geamul casei mele pana la gardul despartitor de proprietatea vecinei mele sunt doar 13 m . ,vecina mea si-a construit un grajd ... (vezi toată discuția)