avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii daca lucrezi in uniunea europeana ,trebuie sa platesti ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

daca lucrezi in uniunea europeana ,trebuie sa platesti impozit si taxe in ROMANIA

CE taxe si impozite platesti in Romania daca lucrezi in UE
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 09:27, 27 Aprilie 2012
Daca in Romania nu ai relatii de munca, nu platesti contributii decat daca optezi in mod special pentru aceasta, benevol. Persoana care lucreaza legal intr-un stat din UE, cu contract ind. de munca incheiat acolo, va plati contributiile in acel stat, la fel ca angajatorul sau. Mai mult, anual contributiile si impozitele se regularizeaza si diferentele se restituie la solicitarea (fostului) angajat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe profit germania si romania Dana Drambarean Dana Drambarean Buna, Am si eu o nelamurire. Daca lucrez si primesc bani atat in Germania cat si in Romania, in care dintre cele 2 tari platesc impozit? Care este ... (vezi toată discuția)
Impozit salarial pentru venituri obtinute pe vase de croaziera ovidav ovidav Buna ziua, Sunt impozabile in Romania veniturile obtinute din salarii pe vase de croaziera apartinand unui angajator strain? Precizez ca eu nu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Impozite si contributii pe venit in strainatate raverg raverg Buna ziua, Sa va expun problema mea: am inceput sa lucrez inca din luna mai cu o agentie de comunicare din Germania. Ei doresc sa imi faca contract de ... (vezi toată discuția)