avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia 096 - scutire depunere declaratie TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia 096 - scutire depunere declaratie TVA

Buna ziua,

As avea cateva intrebari legate de declaratia 096.
Intai contextul: se da o Intreprindere Familiala cu activitatea suspendata de anul trecut(nu mai stiu exact data exacta, dar cred ca se inampla pe la inceputul anului trecut sau sfarsitul lui 2010. Sa zicem ca de anul trecut.). De atunci am depus declaratia 300(cea trimestriala). Practic era aceeasi declaratie, doar data era schimbata, deoarece, neavand activitate, sumele nu s-au modificat. Acum vin si intrebarile:

- cand se poate depune declaratia 096? pana pe 10 ale lunii cand se depune declaratia 300 trimestriala, sau pana pe 10 ale oricarei luni?

- Daca activitatea a fost suspendata de anul trecut, la cifra de afaceri se trece suma 0 atat pentru anul predcedent cat si pentru anul in curs?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2012
freddy, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum iese o intreprindere individuala din evidenta platitorilor de tva schumiholic schumiholic Am o intreprindere individuala care a fost nevoita la inceputul lui 2012 sa devina platitoare de tva pentru depasirea plafonului vechi. In prezent cifra de ... (vezi toată discuția)
Buna ziu borsosannamaria borsosannamaria Ma numesc Anamaria si sunt din judetul arad.Avem o intreprindere familiara.As dori sa aflu de la dumneavoastra ce acte sunt necseare pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri completare declaratia 392 b-urgent bianchita bianchita O intreprindere familiala cu activitate de comert cu amanuntul,neplatitoare de TVA , impozitata in sistem real si care vinde produsele eliberand bon fiscal ... (vezi toată discuția)