avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Srl fara angajatii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Srl fara angajatii

Am infiintat un srl sunt platitor de impozit pe profit si neplatitor de tva fiind administrator trebuie neaparat sa am angajatii in firma sau pot desfasura singur activitatea in calitate de administrator
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 10:06, 27 Aprilie 2012
Situatii ca cea descrisa de dvs. trebuie sa admitem ca sunt mai rare.
Insa ceea ce este cu adevarat jenant la plata taxei catre CAS ca persoana fizica este modul in care se plateste aceasta taxa. Oribil: te poarta pe drumuri dupa certificate si adeverinte si te tin la cozi ca pe niste vite. Iar situatiile astea sunt zilnice, sunt o regula, nu o exceptie.
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
Ruben, utilizator
Corect dar incheiem discutia pentru ca suntem in afara topicului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl fara angajati - ce taxe plateste asociatul unic? raduma raduma Vreau sa-mi deschid o firma (SRL). Nu am nevoie de angajati pt ca lucrez eu singur. 1. In cazul in care SRLul nu are angajati, doar 1 asociat unic (eu), ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl ,care este mai avantajos ? ili47 ili47 Care este mai avantajos din punct de vedere a cheltuielilor ? Pot sa desfasor activitatea in ambele cazuri ,cu un singur angajat . mersi (vezi toată discuția)
Legat de pfa / ii essteffan essteffan Buna seara. Ma intereseaza sa deschid un PFA sau un II sau chiar un SRL si am urmatoarele intrebari: - In cazul PFA / II deducerile sa zicem pentru ... (vezi toată discuția)