Vreau sa cumpar o casa , dar proprietarul vrea banii inainte in cont sa, nu cumva sa fie falsi spune el , apoi vrea sa semneze contractul de vanzare -cumparare.Proprietarul fiind avocat de meserie.Este corect asa?
Actul de vanzare-cumparare se incheie la notariat in forma autentica si tot atunci in fata notarului, ii remiteti vanzatorului suma de bani solicitata si dobanditi in proprietate imobilul. Nu ii remiteti banii anterior incheierii contractului de vanzare-cumparare pentru ca s-ar putea sa nu ii mai recuperati niciodata
ar mai fi o varianta si anume sa incheiati (autentificati) contractul chiar la banca. Il rugati pe notar sa mearga cu dumneavoastra si cu cumparatorul, si in momentul in care vanzatorul semneaza ii faceti si dvs viramentul (presupun ca nu ii platiti cash)
Daca proprietarul este avocat ar trebui sa va angajati avocat deoarece altfel pot exista multe probleme...care sa se rezolve in cativa ani...
Poate ca nu va veti mai recupera niciodata banii...dati...
Banii din banca nu au cum sa fie falsi.
Nu am auzit niciodata sa existe bani falsi in banca.
Este adevarat ca si eu verific valuta chiar si de la banca dar...banca nu elibereaza bani falsi...
Cel putin nu am constat niciodata asa ceva...