as dori sa ma interesezi ,am mai multe nelamuriri in situatia mea cu ultimul meu loc de munca dar as incepe de la inceput - in 2010 dec am fost angajati la o firma mai multe persoane cu contract pe perioada determinata pe 5 luni dupa aceea prin act aditional la contractul de ind.de munca tot sa prelungit cate o luna sau doua ultima cu expirare 30.04.2012( avem aproape un an jumate lucrati) ,deci toate persoanele (colegii) am fost in aceeasi situatie cu prelungire contract exceptind un coleg care pe ultimul act aditional (din greseala umana) sa trecut data gresit deci figura cu expirare 30.04 2013 .In urma cu 15 zile am primit toti decizia din parte firmei pentru incetarea CIM in temeiul art 55 lit.a si cu art 56 alin.1 lit. i din CM .Noi toti ceilalti am semnat decizia iar Dinsu a observat greseala si nu a semnat decizia revocand ca contractul lui expira numai in 2013 prin urmare a primit acasa prin posta decizia de incetare CIM dar ca dinsul are un paragraf in plus cu mentiunea ca _ conform art .24 din CIM pe ramura angajatul va beneficia de plate a doua salarii de baza .
Intrebarea mea ar fii atunci noi toti ceilalti de ce nu avem dreptul la compensare? art. 24. spune asa ca daca CIM inceteaza din motive neimputabile salariatului,sal are dreptul la 2 salarii compensatorii . Noi putem sa facem ceva sau e legal asa ceva?-posturile noastre sau desfiintat la toti,toti am fost in aceeasi situatie atunci e normala aceasta procedura? din cauza pentru o greseala umana unii beneficiaza de mai mult?-ce se poate face in aceasta situatie ?-mentionezi ca noi am semnat deciziile.