avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... desfiintare pizzerie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

desfiintare pizzerie

Buna ziua
Sunt un locatar total nemultumit de activitatea unei pizzerii de la parterul blocului unde locuiesc ,pentru ca atunci cand s-a infiintat mi s-a cerut acordul de functionare si i l-am dat doar cu conditia sa nu fiu deranjat,Numai ca la un an de la infiintare si-au construit o dugheana lipita de bloc(fara acordul asociatiei sau al meu,care stau exact deasupra la etajul 1) unde au fost depozitate aparate frigorifice ,aparatele de aer conditionat si in plus un aparat care incearca sa scoata mirosul din unitate(dar fara rezultat) care produc foarte mult zgomot.I-am chemat pe cei de la primarie si au facut masuratorile ..s au inregistrat 30db pe timpul zilei , dar in conditiile in care ,unul dintre cele mai galagioase aparate de aer conditionat de pe terasa blocului nu functiona din probleme tehnice . Acestia au recunoscut ca este enervant si ca te scoate din sarite acel zgomot produs{si asta doar cat au stat ei la mine in casa (aprox 30 min) }si ca mirosul care vine exact de la ei este daunator atat mie cat si mediului.Apoi mi-au zis ca se duc jos sa comunice si proprietarului toate cele care mi le au spus si dupa o luna vor veni sa vada daca s-au reparat cele constatate.
Numai ca.in raportul acestora a aparut doar faptul ca au hotele afectate si ca patronul s a angajat sa refaca sistemul de ventilatie,Nimic de zgomot!!!: Dupa plecarea acestora .la o zi doua m am intalnit cu patroana care mi a aruncat in ochi ca ea a iesit foarte bine,si ca nu o voi putea obliga sa si refaca sistemul de ventilatie sau sa repara zgomotul ca sunt la mana ei oricum.A trecut mai bine de o luna de la venirea "autoritatilor:"dar nu au mai primit nici un semn.
Am sprijinul asociatiei de proprietari si vreau sa o desfiintam sau sa fie obligata sa si ia aparatele de aer conditionat de pe peretii blocului si sa i se desfiinteze dugheana construita.dar nu stim exact legile care le am putea specifica in cererea de desfiintare.Daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat ,,,va multumesc anticipat

PS:aceste motoare produc aceste zgomote non stop.Pot sa ma odihnesc doar cand un angajat isi face mila sau isi aduce aminte sa opreasca aceste aparate pe timpul noptii.
Cel mai recent răspuns: katty30 , utilizator 12:36, 12 Ianuarie 2009
Mergeti s la Agentia de Mediu si depuneti o sesizare. Daca nu obtineti o rezolvare a problemei dvs, va adresati instantei judecatoresti pentru reglarea situatiei
Au venit cei de la mediu in urma cu vreo 5 saptamani ..au facut masuratorile si au constatat neregulile semnalate .Mi-au spus ca acum urmeaza sa-mi trimita decizia finala.
Intrebarea mea este urmatoarea: cat timp trebuie sa astept conform legii,pentru acest raspuns oficial?Sa trec la urmatoarea etapa,adica sa caut un avocat?
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2009
katty30, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pizzerie la parter. miros de pizza in casa FlorinLungu FlorinLungu Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc, la etajul 1, iar la parter isi desfasoara activitatea o pizzerie care livreaza la domiciliu. Am cumparat apartamentul ... (vezi toată discuția)
Buna seara. la parterul blocului în care locuiesc la etajul ... mirina009@gmail.com mirina009@gmail.com Buna seara. La parterul blocului în care locuiesc la etajul 1, se afla spatii comerciale, din construcție. Sub dormitorul meu funcționează o pizzerie, pe ... (vezi toată discuția)
Restaurant cu sistem de evacuare/hota zgomotoasa si mirosuri neplacute macgyverx86 macgyverx86 Buna ziua, Locuiesc la etajul patru, intr-un bloc de patru etaje. In cladirea invecinata (parter + etaj + mansarda), la aproximativ cinci metri departare ... (vezi toată discuția)