avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dovedirea coproprietatii unui imobil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dovedirea coproprietatii unui imobil

doresc demararea actiunii de partaj, in urma divortului, si am nevoie de un act care sa dovedeasca ca sunt coproprietar al imobilului(nu am actul de proprietate sau copie a acestuia)
cine elibereaza asemenea acte doveditoare ale proprietatii?
cum se numeste un asemenea act?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:13, 2 Mai 2012
Nu ati avut niciodata un titlu de proprietate?
Solicitati un extras de carte funciara, eventual.
nu am acces in casa, unde a ramas fostul sot...de aceea imi trebuie un act care sa dovedeasca proprietatea
va duceti la OCPI si cereti un extras de carte funciara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietatae petre_marian petre_marian Buna dimineata.Doresc sa intreb daca detinatorul unui titlu de proprietate comun,refuza sa dea titlu in original pentru legalizare celorlalti coproprietari ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru donatie apartament fabiola46 fabiola46 Daca dupa divort fara partaj vrem sa donam apartamentul la care suntem copropietari,fiului nostru ce acte ne-ar fi necesare? Este nevoie de carte funciara? Va ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren nicolas25 nicolas25 pot vinde un teren luat impreuna cu fostul sotul meu daca dupa ce am divortat de el nu am facut partaj? pot gira cu terenul pentru a lua un credut daca inca ... (vezi toată discuția)