avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata concediu prenatal, postnatal si CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata concediu prenatal, postnatal si CCC

Buna seara! Cum se plateste c. prenatal, eu urmeaza sa nasc in iulie-august, si sunt nelamurita in privinta cuantumului. Auzisem ca, incepand cu 1 martie 2012, se calculeaza 75% din media veniturilor obtinute in ultimele 12 luni, altcineva, mi-a spus ca inca mai e valabila plata acestor concedii cu 85% din salariul brut. Care este realitatea, in acest moment?
Va multumesc anticipat, Anca
Cel mai recent răspuns: anca72 , utilizator 22:22, 25 Aprilie 2012
In acest moment concediul de maternitate pre si post natal se platesc cu 85%din media zilnica a bazei de calcul,iar in baza de calcul intra veniturile brute realizate in ultimile 6 luni anterioare concediului.Nu am cunostinta sa se produca vreo modificare in perioada urmatoare...
Cel care inlatura legile isi rapeste ajutorul cel dintai." (Syrus)

Va multumesc pentru raspuns, citatul este foarte bun.
O seara minunata, numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru post-prenatal este platit 85 %din net sau brut? corinaionescu1 corinaionescu1 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Urmeaza sa nasc de curand, si tot incerc sa ma pun la curent cu drepturile gravidelor si cu cat voi fi platita pe perioada ... (vezi toată discuția)
Plata concediu prenatal adyna_me adyna_me Buna ziua, Sunt insarcinata in luna a 6a si ar trebui sa intru in concediu prenatal la 1 oct urmand sa nasc pe 20 nov. As dori sa stiu daca concediul ... (vezi toată discuția)
Care este valoarea concediului medical pre si postnatal, daca sunt in somaj? monica_dinulescu monica_dinulescu Buna seara, as dori si eu o informatie, va rog. Din decembrie 2009 pana in septembrie 2011, m-am aflat in concediu de ingrijire a copilului, cu o indemnizatie ... (vezi toată discuția)