avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Extindere casa: ce documente sunt necesare si care ar ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Extindere casa: ce documente sunt necesare si care ar fi costurile?

Buna seara, vreau sa fac o extindere la casa, sa construiesc o camera, o baie si o bucatarie, cu o suprafata de cca. 30 mp., lipita de casa. Ce acte sunt necesare si cam ce cheltuieli implica obtinerea tutror avizelor si aprobarilor. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lorelai_w , utilizator 14:02, 26 Aprilie 2012
Executarea extinderilor mentionate necesita proiect,autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Necesita si plan cadastral actualizat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin autorizatie de constructie pentru modificarile deja facute unei case? georgemarcu69 georgemarcu69 Istoric: In 2007 am cumparat casa in care locuiesc. In titlul de proprietate si cadastru figura cu o camera si bucatarie, dar ea avea trei camere, hol, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vecinul meu a demolat o anexă care era construită ... B123456 B123456 Bună ziua. vecinul meu a demolat o anexă care era construită la limita proprietăți. A obținut aprobări pentru c\" extinderea construcției existența pe ... (vezi toată discuția)
Plan de incadrare in zona roberta0728 roberta0728 detin un teren intravilan si doresc sa construiesc o pensiune pe el,am mers sa obtin autoriz.de constr.,insa mi s-a spus de catre proiectant ca nu poate incepe ... (vezi toată discuția)