avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita - exceptia lipsei de interes admisa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita - exceptia lipsei de interes admisa de instanta, cerere respinsa

buna seara
am avut o firma acum 3 ani dar am inchis doar punctul de lucru firma nu este inchisa .
am ramas cu o datorie la o firma colaboratoare si am tot fost data in judecata in acest decurs de 3 ani.suma s-a triplat cu penalitati cu taxe de judecata etc.
azi am primit o instiintare ca si "ordonanta de plata" devenita irevocabila ca urmare a neintroducerii sau respingerii cererii in anulare constitue titlu executoriu
in consecinta instanta apreciaza ca exceptia lipsei de interes este intemeiata astfel incat urmeaza a o admite si va respinge cererea ca lipsa de interes.
deci instanta dispune "admite exceptia lipsei de interes"
ma intereseaza ce anume inseamna asta si ce inseamna ca in afara de citarea firmei mele ma citeaza ca si debitor si pe mine ca si persoana fizica. va multumesc

Alte discuții în legătură

Se poate pune in executare o ordonanta pronuntata pe somatia de plata inainte de solutionarea cererii in anulare introduse pe somatia de plata? cirus cirus Se poate pune in executare o ordonanta pronuntata pe somatia de plata inainte de solutionarea cererii in anulare introduse pe somatia de plata? (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza ? rolex rolex Am un contract de arenda cu o societate comerciala. Contractul este autentificat la notar si este titlu executoriu creanta fiind certa lichida si exigibila ... (vezi toată discuția)
Og 5/2011 Lorennalivia Lorennalivia BUNA ZIUA, O intrebare: mi s-a admis o cerere privind oug119/2007, cu mentiunea: CU DREPT DE CERERE IN ANULARE PT. DEBITOR IN 10 ZILE. Debitorul nu a formulat ... (vezi toată discuția)